صفحه نخست بلاگ سایر جراحی‌های زیبایی عمل کوچک کردن پره‌های بینی؛ عوارض و هزینه عمل

عمل کوچک کردن پره‌های بینی؛ عوارض و هزینه عمل


عمل کوچک کردن پره‌های بینی؛ عوارض و هزینه عمل
سایر جراحی‌های زیبایی توسط : زیباباش 1401/04/08 5 نظر

مهمترین هدف از جراحی زیبایی بینی زیبایی طبیعی فرد و رفع عیوب ظاهری بینی است. متاسفانه برخی از پزشکان به دلیل عدم آگاهی از علم زیبایی شناسی مدرن، مدل‌هایی را انتخاب می‌کنند که فرد بعد از چند سال متوجه می‌شود که فرم بینی بسیار مصنوعی است. همچنین برخی از مدل‌های بینی برای همه مناسب نیست.

آقایی را تصور کنید با چهره ای مردانه و بینی عروسکی! یا خانمی با صورت بزرگ و بینی گوشتی جراحی بینی فانتزی یا نیمه فانتزی را تجربه کرده است. تغییرات و ناهنجاری‌های بیش از حد در بینی باعث می‌شود که فرد تصمیم به جراحی مجدد بینی بگیرد. عمل کوچک کردن پره‌های بینی نیز از آن دسته عمل‌هایی است که اگر به درستی انجام نشود، باعث ایجاد ظاهری مصنوعی و ناهماهنگ در اجزای صورت می‌شود.

بزرگ بودن پره‌های بینی ممکن است باعث ایجاد مشکلات ظاهری و عدم رضایت فرد از چهره خود شود. خوشبختانه امروزه می‌توانید با یک جراحی تقریباً ساده مشکل بزرگی پره‌های بینی را برطرف کرده و ظاهری زیبا و طبیعی در چهره خود ایجاد کنید. در این مقاله از زیبا باش به عمل کوچک کردن پره های بینی پرداخته و بیشتر در مورد این روش و عوارض احتمالی آن صحبت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید؛ معرفی روش‌های لایه برداری و پیلینگ پوست

 عمل کوچک کردن پره‌های بینی

در حالت عادی و استاندارد، اندازه بینی از روبه رو باید با فاصله دو چشم از یکدیگر برابر باشد. در بعضی افراد، پره‌های بینی نسبت به حالت طبیعی بینی پایین‌تر یا بالاتر قرار دارد و ممکن است کمی پهن باشد. در این گونه مواقع ظاهر فرد عوض شده و ممکن است کمی زیبایی چهره خود را از دست بدهد. البته جای نگرانی نیست، شما می‌توانید با جمع کردن بینی از بغل و کوچک کردن پره‌های بینی، ظاهر بینی خود را تغییر داده و شکلی طبیعی در چهره خود ایجاد کنید.

کوچک کردن پره های بینی

جراح بینی به دو روش می‌تواند پره‌های بینی را کوچک کند:

·        روش اول: در این روش پره‌های بینی را از هم جدا کرده و آن‌ها را به سمت پایین هدایت می‌کند. در نهایت پره‌ها را به هم دوخته و مشکل گشاد بودن پره‌ها برطرف می‌شود.

·        روش دوم: در روش دوم، جراح زیبایی، پره‌ها را از قسمتی که به لب متصل است، جدا می‌کند و آن را بالا کشیده که در نهایت باعث جمع شدن بینی و کوچک و باریک‌تر به نظر رسیدن پره‌ها می‌شود. این روش محبوبیت بیشتری داشته و یکی بهترین راه‌ها برای کوچک کردن پره‌های بینی است.

جمع کردن بینی از بغل

جراح زیبایی می‌تواند کوچک کردن پره‌های بینی را بدون جراحی و به وسیله بخیه انجام دهد. اما توجه داشته باشید که این روش دائمی نبوده و ممکن است پس از مدتی بینی شما به حالت اولیه بازگردد. اگر تمایل دارید نتایج کوچک کردن پره‌های بینی ماندگار و بدون دردسر باشد، پزشک می‌تواند با جمع کردن بینی از بغل به صورت سرپایی، به هدف خود دست یابد. در این روش، برش‌هایی در بغل پره‌های بینی ایجاد شده و پزشک با جمع کردن بینی از بغل پره‌های بینی را کوچک می‌کند.

اهمیت قرینگی پره‌ها

بسیاری از افراد نگران این هستند که سوراخ‌های بینی پس از عمل بینی شان کاملاً یکسان باشد. اولاً گاهی اوقات این امکان پذیر نیست، اما یک جراح بینی خوب می‌تواند سوراخ‌ها را تا حد ممکن شبیه به هم نشان دهد. گاهی اوقات عدم تقارن سوراخ‌ها به حدی است که فرد مجبور به ترمیم جراحی بینی خود می‌شود.

با این حال در صورت قرینه نبودن بلافاصله پس از عمل نگران نباشید، زیرا این مشکل به مرور زمان بهتر می‌شود. تقریباً یک سال طول می‌کشد تا ورم بینی به طور کامل بخوابد و ظاهر طبیعی بینی مشخص شود. اما اگر بعد از گذشت یک سال هنوز هم پره‌های بینی قرینه نیست و غیرقرینگی به حدی است که باعث نارضایتی شما می‌شود، می‌توانید با یک عمل ترمیمی به صورت سرپایی این مشکل را حل کنید. پیشنهاد می‌کنیم، یک سال صبر کنید، سپس نگران غیرقرینگی بینی خود باشد.

تا چه زمانی جای بخیه عمل معلوم است؟

پره‌های بینی دارای ظرافت و حساسیت ویژه‌ای هستند که لازم است پزشک در بخیه زدن پره‌ها دقت کافی داشته تا از بروز مشکلاتی مانند گوشت اضافه و اسکار جلوگیری شود. بهبود بخیه‌ها به عوامل از جمله موارد بستگی دارد:

·        رنگ، ضخامت و نرمی پوست

·        نگهداری فرد از بخیه‌ها پس از عمل به بهبود سریع‌تر بخیه و عدم ماندگاری جای بخیه کمک می‌کند.

·        استفاده از پمادهایی برای ترمیم جای بخیه

·        دانش، تجربه و مهارت پزشک جهت زدن برش‌های مناسب و دقت کافی در بخیه زدن

·        نوع بینی (اغلب افرادی که بینی گوشتی دارند ممکن است پس از جراحی دچار گوشت اضافه در نواحی بخیه شوند.)

با این حال به طور کلی باقی ماندن جای بخیه روی پوست به جنس پوست و مهارت و دقت پزشک بستگی دارد. هرچه رنگ پوست سفیدتر و پوست نازک‌تر باشد، جای بخیه زودتر بهبود یافته و امکان باقی ماندن آن بسیار کم است. هرچه پوست ضخیم‌تر و تیره‌تر باشد، جای بخیه‌ها نمایان‌تر خواهد بود، به طوری که در افرادی با پوست سبزه و سیاه امکان ایجاد گوشت اضافه نیز زیاد است. در مورد عامل دوم نیز اگر پزشک مهارت و تبحر کافی در بخیه زدن نداشته باشد، بهبود جای زخم و بخیه با مشکل روبه رو می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ عمل زیبایی بینی (رینو پلاستی)

پماد برای ترمیم جای بخیه عمل

بیمار پس عمل کوچک کردن پره‌های بینی، باید بخیه‌های خارجی خود را به خوبی تمیز و خشک نگه دارد. این کار به کاهش خطر عفونت بعد از جراحی بینی کمک می‌کند. اگر پوست شما به گونه‌ای است که پس از جراحی جای بخیه‌ها به میزان قابل توجهی باقی مانده است، می‌توانید با استفاده از تکنیک‌های جراحی پلاستیک یا لیزر برای از بین بردن جای بخیه استفاده کنید. اما اگر جای بخیه چندان زیاد نیست استفاده از پماد به ترمیم جای بخیه کمک خواهد کرد.

پراکسید هیدروژن و پماد آنتی بیوتیک اغلب به حل کردن بخیه‌های جراحی بینی در داخل بینی کمک می‌کند. اگر بینی خود را عمل کرده‌اید، باید روزی یک بار Q-tip یا پراکسید هیدروژن را به خطوط بخیه داخل بینی بمالید. همچنین بهتر است روزی دو بار از پماد آنتی بیوتیک برای سوراخ بینی و محل برش بینی استفاده کنید.

توصیه می‌کنیم از یک مرطوب کننده برای حفظ رطوبت هوا در حین بهبودی استفاده کنید. اگرچه پس از عمل کوچک کردن پره‌های بینی می‌توانید بینی خود را با یک تکه پلاستیک پوشانده و دوش بگیرد، اما بهتر است این کار را انجام ندهید، زیرا حمام از خشک شدن بینی در روزهای بعد از جراحی بینی جلوگیری می‌کند.

کوچک کردن پره بینی

بیشتر بخوانید؛ آیا عمل لاغری برای زیبایی است یا جنبه درمانی هم دارد؟

عوارض کوچک کردن پره‌های بینی

اگر جراح به آنوتومی بینی به طور کامل مسلط نباشد و در صورتی که پره‌های بینی بیش از حد کوچک شوند، ممکن است با مشکلاتی مانند اختلال در تنفس روبه رو شوید. اگر پره‌های بینی یا ساختار نگهدارنده بینی شما ضعیف است، پزشک موظف است از راه‌های تقویت ساختار بینی در حین عمل استفاده کند. در صورتی که پزشک به این اصول توجه کافی نداشته و پس از عمل دچار اختلال در تنفس شوید، ممکن است نیاز به جراحی مجدد ترمیمی بینی داشته باشید.

بخیه‌های رینوپلاستی خارجی معمولاً یک هفته پس از درمان برداشته می‌شوند. با این حال، اگر خونریزی مداوم، قرمزی، تب، عفونت یا سایر مشکلات در نزدیکی بخیه‌های جراحی بینی داشتید، بلافاصله این مشکلات را با جراح زیبایی خود درمیان بگذارید، به این ترتیب از بروز مشکلات آینده بینی جلوگیری خواهید کرد.

هزینه عمل کوچک کردن پره‌های بینی

اگر قصد جراحی زیبایی بینی دارید، لازم است قبل از عمل برای ارزیابی دقیق ظاهری و ساختار بینی خود به یک جراح ماهر مراجعه کرده تا علاوه بر کسب اطلاعات کافی در مورد نوع ساختار بینی، نتایج عمل و تغییرات بینی پس از عمل، نحوه انجام عمل و روند عمل از هزینه نهایی عمل جراحی خود نیز مطلع شوید. به طور کلی، هزینه عمل کوچک کردن پره‌های بینی بر اساس موارد زیر تعیین می‌شود:

·        آزمایشات قبل از عمل بینی

·        دستمزد جراح

·        هزینه‌های بیهوشی

·        هزینه اتاق عمل و تجهیزات

·        هزینه با توجه به نوع بینی (گوشتی یا استخوانی)

·        هزینه با توجه به مشکلات موجود (عمل انحراف، پولیپ بینی)

·        عمل بینی با توجه به مدل مورد انتظار فرد (عروسکی یا فانتزی)

·        هزینه ترمیم عمل بینی

توجه داشته باشید که عمل‌های زیبایی از جمله عمل زیبایی بینی، شامل بیمه نمی‌شود. اما اگر هدف بهبود عملکرد تنفسی، رفع انحراف بینی، پولیپ یا شکستگی بینی باشد، این عمل درمانی محسوب شده و بخشی از هزینه‌های مربوط به درمان توسط بیمه پرداخت خواهد شد. بهترین راه برای تشخیص این میزان هزینه، معاینه دقیق و تشخیص مشکلات بینی توسط جراح زیبایی شماست.

 جمع بندی

کوچک کردن پره‌های بینی، باعث تغییر زیادی در زیبایی ظاهری و فرم بینی فرد می‌شود. به این ترتیب از پهنای بینی کاسته شده و دیگر نگران برگشت این نوع عمل نخواهید بود. پس از عمل کوچک کردن پره‌های بینی امکان ایجاد مقداری تورم و کبودی در اطراف بینی طبیعی بوده و احساس درد نیز کاملاً طبیعی است. اگر در روزهای اولیه پس از جراحی دچار گرفتگی در مسیر بینی و مشکلات تنفسی شدید، نگران نباشید، این مشکلات به دلیل تورم رخ داده و به مرور از بین خواهد رفت. اگر احساس درد پس از عمل شدید بود، بهتر است با تجویز و زیر نظر پزشک خود، از داروهای مسکن استفاده کنید. بالا نگه داشتن سر در هنگام خواب به کاهش درد و تورم پس از عمل کمک ویژه‌ای می‌کند.

در ضمن توجه داشته باشید که تا چندین ماه پس از عمل از فعالیت‌های شدید بدنی که ممکن است باعث خونریزی و ایجاد تورم در اطراف بینی شود، بپرهیزید. استراحت کافی در روند بهبودی شما بسیار مؤثر است. نگران شکاف‌های ایجاد شده روی بینی و جای زخم و بخیه پس از عمل نباشید، زیرا این زخم‌ها به مرور ناپدید شده که می‌توانید با استفاده از پماد، این روند را تسریع بخشید.

در نهایت همیشه توصیه می‌کنیم قبل از عمل جراحی بینی به خوبی تحقیق کرده و از شرایط قبل و بعد از جراحی آگاه باشید. درضمن انتخاب متخصص زیبایی نیز تاثیر بسیار زیادی در نتیجه نهایی عمل کوچک کردن پره‌های بینی شما دارد. در انتها اگر سوال یا نیاز به راهنمایی داشتید، کارشناسان ما در زیبا باش آماده پاسخگویی به شما در قسمت نظرات هستند.

چشم ، پلک و مژه

5 دیدگاه
  • Nasi
    • Nasi
    • 1401/04/11

    عوارض عمل جمع کردن پره های بینی از کناره ها چیست ؟ آیا فرم بینی خراب نمیشود ؟ آیا قوز بینی بیرون نمیزند ؟

    • احمد رضا
      • احمد رضا
      • 1401/10/12

      دوستان اصلا این عمل رو انجام ندید یکی از فامیلای ما انجام داده خیلییی بد شده خیلیییی اصلا نوک بینیش رفته عقب بد تر باعث شده بینیش قوز پیدا کنه و همش گریه میکنه افتضاحه گفتم بگم حد اقل مردم بدونن بعضی عمل ها نه تنها زیبا نمیکنه بلکه صورت رو خراب هم میکنه وا قعا ناراحت کنندس

  • مدیر سایت
    • مدیر سایت
    • 1401/04/11

    دوست عزیز برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر مقاله این مقاله از زیباباش را تا انتها مطالعه نمایید.

  • میکائیل
    • میکائیل
    • 1403/06/10

    سلام وقتتون بخیر من بخاطر مشکل لب شکری که باعث درگیری پره سمت چپ بینی ام هم شده باعث شده که پره های بینیم ناهمسان بشه این رو هم میشه با عمل پره بینی اوکی کرد؟

    • زیباباش
      • زیباباش
      • 1403/06/11

      سلام. جهت بررسی دقیق وضعیت پره های بینی شما برای عمل باید با متخصص زیبایی صحبت بفرمایید.

نوشتن یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد، فیلدهای الزامی علامت گذاری شده است*.

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.