صفحه نخست بلاگ سایر جراحی‌های زیبایی عمل بینی گوشتی چیست و چه موقع انجام می‌شود؟

عمل بینی گوشتی چیست و چه موقع انجام می‌شود؟


عمل بینی گوشتی چیست و چه موقع انجام می‌شود؟
سایر جراحی‌های زیبایی توسط : زیباباش 1401/04/05 2 نظر

جراحی بینی (که از نظر فنی به آن رینوپلاستی گفته می‌شود) جراحی روی بینی برای تغییر شکل آن یا بهبود عملکرد آن است. عمل بینی می‌تواند برای تغییر ظاهر شما یا به دلایل پزشکی انجام شود. برای مثال ممکن است برخی افراد برای رفع انحراف بینی یا ترمیم مشکلات غضروفی نیاز به جراحی بینی داشته باشند و برخی دیگر برای کوچک کردن بینی، برداشتن قوز بینی و تغییر شکل آن اقدام به جراحی بینی نمایند. انواع جراحی بینی عبارتند از:

  • برداشتن قوز روی بینی
  • صاف کردن پل
  • تغییر شکل نوک بینی
  • افزایش یا کاهش اندازه سوراخ‌های بینی
  • اصلاح بینی بعد از آسیب دیدگی
  • باز کردن مجاری تنفسی
  • بزرگ یا کوچکتر کردن بینی

بینی‌ها به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم می‌شود. در این مقاله از زیبا باش در مورد عمل بینی گوشتی صحبت کرده و به تفاوت‌های آن با بینی استخوانی می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید؛ عمل زیبایی بینی رینو پلاستی

عمل بینی گوشتی

داشتن یک بینی گوشی (Fleshy Nose) امری عادی در بین جمعیت جهان است. در واقع، حدود 24 درصد از جمعیت جهان، دارای بینی گوشتی هستند. البته این نوع بینی در آقایان نسبت به خانم‌ها معمول‌تر است. البته بیشتر آفریقایی‌ ها نسبت به سایر اقوام دارای بینی گوشتی هستند. به هر حال بسیاری از این افراد از بینی گوشتی خود راضی نیستند و درصدد تغییر شکل ظاهر آن هستند.

برای درمان و عمل بینی گوشتی، ابتدا متخصص زیبایی باید تشخیص دهد که آیا بینی شما واقعا گوشتی هست یا خیر؟ به همین دلیل ما در زیر برخی از ویژگی‌های بینی‌های گوشتی را بیان کرده‌ایم. سپس در مورد مراحل و نحوه این عمل صحبت خواهیم کرد.

عوارض بعد از عمل بینی گوشتی

بینی‌های گوشتی برخلاف اسمی که دارند، گوشت یا غضروف زیادی ندارند، بلکه دارای مشخصات زیر هستند:

·        پوست ضخیم و چرب بینی به خصوص در نوک بینی

·        داشتن منافذ باز در ساختار بینی

·        داشتن قسمت نوک بینی پهن تر

·        سوراخ‌های بینی برجسته

·        زیاد بودن ضخامت پره‌های بینی

·        نوک پیازی

·        غضروف‌های ضعیف بینی

·        زیاد بودن بیش از حد قسمت تحتانی بینی

·        ارتفاع پره‌های بینی از کنار زیاد به نظر می‌رسد.

به طور کلی این ویژگی‌ها باعث می‌شود بینی شما پهن‌تر و بزرگ‌تر به نظر برسد و زیبایی‌های بینی مانند خطوط موازی ناحیه پشت بینی، پره‌های بینی و حالت نوک بینی به خوبی مشهود نباشد. در بسیاری از افراد با بینی گوشتی، عرض پایه استخوانی بینی هم بیشتر از حد نرمال است. البته توجه داشته باشید که نوک بینی پهنی دارد، در گروه بینی گوشتی قرار نمی‌گیرد.

در نهایت پزشک با بررسی این ویژگی‌ها و تشخیص بینی گوشتی، عمل بینی گوشتی را برای شما توصیه می‌کند.

چشم ، پلک و مژه

 تفاوت عمل بینی گوشتی و استخوانی

همانطور که اشاره کردیم، رینوپلاستی نوعی جراحی زیبایی بینی است که توسط آن بیماران می‌توانند ظاهر بینی خود را تا حد زیادی بهبود بخشند. جراحی بینی می‌تواند هم بینی‌های استخوانی و هم بینی‌های گوشتی را برای بیماران مختلف درمان کند. با این حال، روش‌های مورد نیاز برای هر یک از این انواع بینی متفاوت است. در ادامه تفاوت‌های رینوپلاستی بینی گوشتی و رینوپلاستی بینی استخوانی را بیان کرده‌ایم:

1.     انجام رینوپلاستی بینی استخوانی برای جراح آسان تر و بدون دردسرتر است.

2.     هزینه جراحی بینی استخوانی ارزانتر از هزینه عمل بینی گوشتی است.

3.     عمل جراحی بینی استخوانی در مقایسه با جراحی در بینی‌های گوشتی، بیشتر باعث بهبود ظاهر بینی بیماران می‌شود.

4.     ریکاوری مورد نیاز برای عمل بینی گوشتی طولانی تر از عمل جراحی بینی استخوانی است.

5.     جراح می‌تواند جراحی بینی فانتزی (عمل بینی عروسکی) را روی بینی‌های استخوانی انجام دهد در حالی که قادر به انجام آن بر روی بینی‌های گوشتی نیست.

6.     تورم و کبودی بعد از عمل بینی گوشتی نسبت به جراحی بینی استخوانی شدیدتر است.

7.     در بینی‌های گوشتی، جراح می‌تواند اندازه بینی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. اما در جراحی بینی استخوانی، تغییرات عمده در اندازه بینی قابل دستیابی نیست.

8.     تکنیک‌های مورد استفاده در هر نوع جراحی متفاوت است. عمدتاً در رینوپلاستی بینی گوشتی از روش‌های کاهش دهنده مانند کاهش چربی و پیوند غضروف استفاده می‌شود. از سوی دیگر، در طی فرآیند جراحی بینی استخوانی از روش‌های ترمیمی مانند صاف کردن و تغییر شکل ساختار بینی استفاده می‌شود.

9.     در بیشتر موارد، برای انجام جراحی بینی گوشتی از روش جراحی بینی باز استفاده می‌شود. در مقابل، عمل بینی استخوانی با توجه به شرایط بیمار به دو روش باز و بسته انجام می‌شود.

10. از آنجایی که بینی استخوانی دارای پوست نازک‌تری نسبت به نوع گوشتی است، احتمال ایجاد گوشت یا بافت اضافه پس از جراحی به میزان بالایی کاهش می‌یابد.

مدت زمان عمل بینی گوشتی

یکی از سوالاتی که قبل از عمل برای متقاضیان پیش می‌آید این است که مدت زمان عمل بینی چند ساعت است؟ در پاسخ به این سوال می‌توان گفت که مدت زمان عمل بینی گوشتی به عوامل مختلفی از جمله موارد زیر بستگی دارد:

·        نوع بینی: بینی‌هایی که دارای غضروف‌های ضعیفی هستند، نیاز به پیوند غضروف داشته و به همین دلیل عمل جراحی زمان بیشتری طول می‌کشد.

·        نوع جراحی: بیشتر بینی‌های گوشتی به روش باز انجام می‌شوند، به همین دلیل به زمان بیشتری نیاز خواهند داشت. البته تشخیص نوع جراحی به تخصص پزشک بستگی دارد.

·        مهارت و تسلط جراح: هرچه جراح روی کار تسلط بیشتری داشته باشد، فرآیند عمل سریع‌تر انجام می‌شود. برخی از پزشکان زیبایی به طور تخصصی به عمل بینی گوشتی می‌پردازند، به همین دلیل تسلط بیشتری روی این روش دارند.

به طور کلی مدت زمان عمل بینی گوشتی نیست به بینی استخوانی بیشتر است اما اگر بخواهیم روال معمول را درنظر بگیریم، عمل بینی بین 1 تا 3 ساعت طول می‌کشد. اگر برای ترمیم عمل بینی گوشتی مراجعه کرده‌اید، با توجه به سختی‌ها و پیچیدگی‌های این نوع عمل، طبیعتاً زمان بیشتری مورد نیاز است. جراحی انحراف بینی نیز بسته به میزان انحراف و شرایط خاص بیمار، بین 30 تا 90 دقیقه زمان می‌برد، که به مدت زمان جراحی اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ چگونه با میکروبلیدینگ ابروی زیبا تری داشته باشیم؟

عمل زیبایی بینی گوشتی

سختی عمل بینی گوشتی چقدر است؟

به طور کلی عمل بینی گوشتی نسبت به عمل بینی استخوانی سخت‌تر است. در طی عمل جراحی، جراح بریدگی‌هایی را در سوراخ‌های بینی ایجاد می‌کند. در موارد سخت‌تر، جراح ممکن است بریدگی‌هایی در قاعده بینی ایجاد کند. سپس جراح استخوان داخلی و غضروف را تغییر شکل داده تا ظاهری که مدنظر شماست به دست آید. دوره بهبودی در بینی گوشتی نسبت به بینی استخوانی نیز بیشتر است. افرادی که دارای بینی گوشتی هستند لازم است یک تا دو ماه پس از عمل از چسب بینی استفاده کنند و گاهی نیز ممکن است یک یا چندبار نیاز به تزریق آمپول کوتورن برای کاهش تورم داشته باشند.

غیر از موارد گفته شده، موارد سختی دیگری وجود ندارد. پیشنهاد می‌کنیم از یک متخصص ماهر در زمینه بینی گوشی که تسلط کافی روی اینگونه عمل‌ها دارد، کمک بگیرید.

بیهوشی در عمل بینی گوشتی

عمل بینی معمولاً به صورت سرپایی انجام می‌شود، به این معنی که نیاز به ماندن و بستری شدن در بیمارستان نخواهید داشت. شما برای عمل، بیهوشی عمومی‌ یا موضعی دریافت می‌کنید. با بیهوشی عمومی، تا پایان عمل می‌خوابید. با بی‌حسی موضعی، آرام می‌شوید و بینی‌تان بی‌حس می‌شود، بنابراین دردی احساس نخواهید کرد. پس از شروع فرآیند عمل، متخصص بیهوشی فرد را بیهوش می‌کند. در طول عمل نیز فشار خون، نبض و علائم حیاتی به طور مرتب توسط دستگاه‌های پیشرفته کنترل و بررسی می‌شود. متخصص بیهوشی در اتاق عمل تمامی این فرآیند را به طور کامل تحت نظر دارد.

در نهایت پس از پایان یافتن عمل منتظر به هوش آمدن شما می‌شوند تا به ریکاوری منتقل شوید. به طور کلی مدت زمان بیهوشی به مدت زمان عمل بستگی داشته و ممکن است بین 1.5 تا 3 ساعت طول بکشد.

 بهبودی پس از عمل بینی گوشتی

بعد از عمل بینی، معمولاً در هفته اول نیاز به آتل بینی دارید. شما باید حداقل 24 ساعت پس از عمل سر خود را بالا نگه دارید. پس از جراحی می‌توانید انتظار تورم و مقداری کبودی در اطراف چشم داشته باشید که پس از روز سوم شروع به بهبود می‌کند. این تورم گاهی تا 2 هفته ادامه دارد. پس از آن بینی شما کمی تورم داشته که احتمالا فقط شما و جراحتان متوجه آن خواهید شد. این تورم اندک، در 6 ماه آینده از بین خواهد رفت. شکل نهایی بینی شما پس از بهبودی کامل مشخص می‌شود.

3 تا 6 هفته پس از عمل بینی گوشتی باید از انجام فعالیت‌های شدید خودداری کنید. شما می‌توانید به محض اینکه 2 تا 3 هفته بدون هیچ نشانه قابل تشخیصی مبنی بر انجام یک عمل جراحی گذشت، به فعالیت‌های اجتماعی خود بازگردید.

عوارض و درد عمل بینی

پس از عمل لازم است، انتظار واقع بینانه‌ای از عمل خود داشته باشید. عوارض و مشکلاتی که پس از عمل بینی گوشتی به وجود می‌آیند، اغلب طبیعی بوده و به مرور زمان از بین خواهند رفت. با این حال برخی از عوارضی که ممکن است مشاهده کنید شامل خونریزی، عفونت و واکنش آلرژیک به بیهوشی می‌باشد. خطرات جدی عمل جراحی بینی عبارتند از:

  • ·        بی حسی
  • ·        خونریزی شدید بینی
  • ·        جای زخم در پایه بینی
  • ·        ترکیدن رگ‌های خونی کوچک روی سطح پوست
  • ·        تورم
  • ·        آسیب عصبی دائمی
  • ·        نیاز به عمل دوم یا سوم

در صورتی که از یک متخصص قابل اطمینان کمک بگیرید، عوارض عمل به میزان بالایی کاهش یافته و دیگر نیازی به عمل‌های دوم یا سوم نخواهید داشت.

جمع بندی

همانطور که اشاره کردیم افراد دارای دو نوع بینی گوشتی و استخوانی هستند. مهم‌ترین تفاوت بینی گوشتی و استخوانی، ضخامت پوست بینی و چربی پوست است. نوع عمل بینی نیز به همین عامل یعنی میزان ضخامت پوست بستگی دارد. ایرانی‌ها اغلب دارای ترکیبی از بینی گوشتی و استخوانی هستند، بنابراین جراح باید از روش مناسبی برای عمل استفاده کرده تا بتواند هر دو نوع مشکل را برطرف کند.

 بینی‌های گوشتی معمولاً دارای غضروف ضعیفی هستند، بنابراین نیاز به پیوند غضروف به نوک بینی یا پل بینی دارند. این غضروف اغلب از تیغه بینی یا در صورت ضعیف بودن بیش از حد غضروف از بافت گوش برداشته می‌شود. در عمل بینی گوشتی، جراح باید کوچک کردن بینی را تا جایی که به بافت بینی آسیب وارد نشود ادامه دهد. به طور کلی شکل‌دهی بینی گوشتی نسبت به بینی استخوانی، دشوارتر است، به همین لازم است همیشه به دنبال یک متخصص ماهر و حرفه‌ای در زمینه جراحی بینی گوشتی باشید.

در این مقاله زیبا باش تعدادی از پزشکان متخصص در زمینه جراحی بینی به شما معرفی میکند

دکتر حمید رضا راستی فوق تخصص جراحی زیبایی و ترمیمی، جراح بینی گوشتی 09366003180
دکتر علی جاودانی فوق تخصص جراحی زیبایی و ترمیمی ، رینو پلاستی بینی 021-88690909
دکتر لیلا ملکی متخصص گوش و حلق و بینی، جراحی بینی 09100703090
دکتر یعقوبلو متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، جراحی زیبایی بینی 09123419932

در پایان اگر سوالی در مورد عمل بینی گوشتی داشتید

می‌توانید در قسمت نظرات و با کارشناسان ما در زیبا باش در میان بگذارید.

تزریق بوتاکس پوست صورت

2 دیدگاه
  • ناهید مرادی
    • ناهید مرادی
    • 1401/04/11

    آیا عمل بینی گوشتی برگشت دارد ؟ ماندگاری بعد از جرحی بیتی چه مدت است ؟

  • مدیر سایت
    • مدیر سایت
    • 1401/04/11

    دوست عزیز برای اطلاع بیشتر راجع به عمل گوشتی لطفا با پزشک خود مشورت نمایید.

نوشتن یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد، فیلدهای الزامی علامت گذاری شده است*.

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.