صفحه نخست بلاگ زیبایی مو و کاشت مو آشنایی با انواع عمل و جراحی کاشت مو

آشنایی با انواع عمل و جراحی کاشت مو


آشنایی با انواع عمل و جراحی کاشت مو
زیبایی مو و کاشت مو توسط : زیباباش 1400/10/07 0 نظر

امروزه جراحی‌های زیبایی در انواع مختلفی صورت می‌گیرد. در میان آن‌ها کاشت مو یکی از محبوب ترین روش‌ها برای افرادی است که از مشکل کم پشتی و کچلی رنج می‌برند و اعتماد به نفس پایینی دارند. قبل از انجام این جراحی بهتر است اطلاعات لازم راجب به این موضوع را کسب کنید تا دچار مشکل نشوید.

در سایت زیبا باش سعی شده است که در زمینه همه نوع جراحی زیبایی اطلاعات مفیدی به شما عزیزان منتقل بشود تا با خیال راحت و اطلاعات کامل تصمیم گیری کنید و دست به انتخاب مناسب بزنید. با زیبا باش همراه باشید که در ادامه به بررسی انواع عمل و جراحی کاشت مو می‌پردازیم.

کاشت مو چیست؟

کاشت مو به جراحی گفته می‌شود که طی آن افراد طاس یا افرادی که موهای نازک و کرکی دارند می‌توانند مجدداً موهای ضخیم و پرپشت داشته باشند. برای این عمل بهتر است ابتدا به پزشک متخصص مراجعه کنید و ناحیه‌ای که می‌خواهید مو کاشته شود مشخص کنید، سپس به انجام جراحی اقدام کنید.

در جراحی کاشت مو متخصص سعی در انتقال فولیکول‌های مو از یک قسمت سر که تراکم مو بیشتر است به قسمت جلویی و میانی سر که تراکم مو کمتر است دارد. برای تجربه جراحی کاشت مو بهداشتی و علمی حتما به کلینیک‌های تحت نظارت وزارت بهداشت مراجعه کنید. برای کاشت مو روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به شناخت هر یک از آن‌ها می‌پردازیم. جهت مشاهده اطلاعات بیشتر راجع به کاشت ریش و سبیل آقایان کلیک کنید.

انواع عمل کاشت مو

کاشت مو عملی است که هم خانم‌ها و هم آقایان در صورت نیاز انجام می‌دهند؛ در ادامه معروف‌ترین روش‌های کاشت مو را بررسی می‌کنیم.

روش FUT

یکی از روش‌های قدیمی که تا امروز هم کاربرد داشته است روش FUT است. در این روش پوست سر به صورت سطحی بی حس می‌شود. سپس یک نوار یک یا دو سانتی‌متری از ناحیه اهداکننده یا بانک مو که معمولا پشت سر است، برمی‌دارند و آن منطقه را بخیه می‌زنند. با استفاده از میکروسکوپ‌های قوی در یک محیط بهداشتی، فولیکول‌های مو را جدا کرده و به ناحیه که می‌خواهید پیوند می‌زنند. این کار با خونریزی شدید همراه است.

روش های کاشت مو

پس از همه این مراحل آن ناحیه از سر را با یک باند می‌پوشانند. پس از این کار بهتر است به منظور حفاظت از سرتان یک کلاه یا سر بند استفاده کنید. این روش هزینه کمتری نسبت به سایر روش‌ها دارد و احتمال آسیب دیدن گرافت‌های مو بسیار پایین است اما به دلیل تهاجمی بودن، در محل برش خورده زخم ایجاد می‌شود و دوره بهبود طولانی دارد بنابراین باید از هرگونه فعالیت شدید حداقل 4هفته پس از جراحی خودداری کنید.

برای کاهش خونریزی قبل از این عمل از ویتامین‌های E و B یا مولتی ویتامین‌ها استفاده نکنید و به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از عفونت حتما قبل از عمل پوست سرتان تمیز باشد.به دلیل دقت بالایی که این جراحی نیاز دارد به یک کلینیک خوب و استاندارد مراجعه کنید.


روش زیبایی بن مژه چشم چیست؟ کلیک کنید.


روش FIT

این روش بدون عمل جراحی انجام می‌شود. این روش نیازی به برش سر ندارد و موها به صورت تکی و پراکنده به ناحیه مورد نظر پیوند زده می‌شود. برای انجام این روش موهای سر شما باید کوتاه باشند. این روش سرعت پایینی دارد و ممکن است بیشتر از یک روز طول بکشد. در روش FIT شما درد کمتری حس می‌کنید و زخم پس از آن بسیار کوچک است و به سختی دیده می‌شود و همینطور در یک مدت زمان کوتاه بهبود پیدا می‌کند. اما می‌توان به این اشاره کرد که کاشت مو به این روش هزینه بیشتری دارد.

روش FIT

روش SUT

این روش همان حالت پیشرفته FIT است و مراحلی مشابه به آن دارد با این تفاوت که پیوند فولیکول‌ها از طریق دستگاه انجام می‌شود. این کار آسیب به گرافت مو را به حداقل می‌رساند و سرعت بالاتری دارد. به دلیل سرعت بالا تعداد پیوند‌های ایجاد شده بیشتر خواهد بود. وسایلی که در این روش استفاده می‌شود یکبار مصرف است و خطر ابتلا به عفونت را به شدت کاهش می‌دهد. اما اگر از یک دستگاه مناسب و بهداشتی استفاده نشود احتمال آسیب به بانک مو شما وجود دارد بنابراین برای انجام این روش به دنبال کلینیک با دستگاه خوب و با کیفیت باشید.

روش BHT

در روش BHT به جای استفاده از موی سر از نواحی دیگر بدن مانند سینه، کمر، ران و ... برای کاشت مو استفاده می‌شود. این روش برای کسانی که بانک مو محدود دارند روش مناسبی است اما باید بدانید که این روش بسیار سخت است زیرا موهای بدن ساختار متفاوتی نسبت به سر دارند و استخراج فولیکول سخت تر است.

روش DHI

یکی از روش‌های بروز کاشت مو می‌باشد، با دستگاهی انجام می‌شود که عملیات مستقیم و بدون نیاز به برش است.این روش آسیبی به گرافت مو نمی‌زند و بالاترین تراکم را حاصل می‌کند.

روش ترکیبی

اگر حجم طاسی و کم مویی زیاد باشد می‌توانید از روش ترکیبی استفاده کنید. یعنی دو روش FIT  و FUT  را ترکیب کنید. فولیکول‌ها هم به صورت تک تک و هم به صورت نواری از لایه بانک مو برداشته می‌شود و پیوند داده می‌شود. این روش باید توسط یک متخصص انجام شود تا عوارض نداشته باشد.

روش استفاده از سلول‌های بنیادین

در این روش علاوه بر فولیکول تعدادی سلول بنیادین از بانک مو برداشته می‌شود. البته این روش مورد تایید سازمان قرار نگرفته است و نمی‌توان درباره آن به طور قطعی صحبت کرد.

بهترین روش جراحی کاشت مو کدام است؟

بهترین روش، روشی است که نتایج خوب با کمترین میزان استرس را به ارمغان آورد. امروزه جراحی‌های کاشت مو رشد چشمگیری داشته‌اند و تقریبا نتایج بسیار خوبی دارند و عوارض جانبی کمتری دیده می‌شود. برای همین هر‌کدام از روش‌ها عملکرد منحصر به فرد خود را دارند. تفاوت اصلی روش‌های مختلف در شیوه برداشت گرافت‌هاست. شما باید با برآورد هزینه و شیوه مناسب کاشت مو تصمیم بگیرید که انجام کدام روش برای شما مناسب‌تر است. برای این کار می‌توانید قبل از انجام جراحی با متخصصان مشورت کنید.  معمولا متخصصان براساس ملاحظات و ترجیحات هر فرد روش مناسب را به آن‌ها پیشنهاد می‌دهند.

درصد موفقیت کاشت مو به چه عواملی بستگی دارد؟

اگر شما عواملی مانند مصرف نکردن مکمل، قرص‌ها و ویتامین‌ها که باعث رقیق شدن خون می‌شوند، کنار گذاشتن الکل و استعمال دخانیات و توصیه‌های پزشکی قبل از عمل را رعایت کنید با مراجعه به یک کلینیک معتبر با متخصص دارای مهارت و تجربه می‌توانید درصد موفقیت این جراحی‌ها را بالا ببرید. البته عاملی مثل ضخامت موهای اهدا کننده فرد هم بی تاثیر نیست اما در حالت کلی، بسیاری از افراد با روش‌های جدید جواب گرفته‌اند.

مراحل رویش کاشت مو

عوارض و مراقبت‌های بعد از کاشت مو

با توجه به روشی که برای کاشت مو انتخاب کرده اید ممکن است عوارضی وجود داشته باشد به طور مثال در روش‌های FIT  و FUT به خاطر خون ریزی شدید در زمان عمل جراحی ممکن است مدت زمان بهبودی طولانی باشد و مجبور به مراقبت بیشتر باشید.

اگر این روش‌ها توسط افراد غیر حرفه‌ای انجام شود ممکن است باعث ایجاد نکروز پوست شود. عفونت، ورم صورت و چشم، احساس درد و خارش و بی حسی در ناحیه جراحی شایع است و به مرور زمان بهبود می‌یابد. بهتر است بعد از انجام جراحی فعالیت‌های ورزشی را کاهش دهید و مدتی استراحت کنید تا زخم‌ها بهبود یابند. تا یک هفته به پیوند‌های روی سر دست نزنید و بعد از آن می‌توانید مو‌ها را به آرامی بشورید. بعد از چند هفته بخیه‌های زده شده می‌ریزند تا مجدداً رشد کنند. معمولا بعد از 6 ماه موهای جدید ظاهر می‌شوند. حتما تا آن زمان نکات گفته شده را رعایت کنید.

قیمت و هزینه عمل زیبایی کاشت مو

هزینه این عمل جراحی به عوامل مختلفی مانند روش انجام جراحی، کلینیک، انواع بیهوشی، متخصص و ... بستگی دارد. بهتر است بعد از انتخاب کلینیک و روشی که می‌خواهید این عمل را انجام دهید طی یک جلسه مشاوره‌ای با پزشک از هزینه‌های آن مطلع شوید. اما اگر بخواهیم قیمت حدودی برای این عمل به شما بگوییم مبلغی بین 8 تا 10 میلیون تومان است. که در برخی کیلینیک‌ها شما امکان پرداخت اقساطی هم خواهید داشت. سعی کنید جدا از بحث قیمت کلینیکی را انتخاب کنید که نتیجه بهتری برایتان به ارمغان آورد.

جمع بندی

در جراحی کاشت مو انواع مختلفی وجود دارد و برخی از آن‌ها با استفاده از دستگاه انجام می‌شود. بعضی عوارض کمتر و بعضی از آن‌ها عوارض بیشتری دارند. از نظر قیمت نیز تفاوت‌هایی وجود دارد، سعی کنید با مشورت گرفتن از متخصص راه درست را برای کاشت مو انتخاب کنید سایت زیبا باش سعی کرده است توضیح مفیدی در این زمینه به شما عرضه کند تا با آگاهی بیشتر تصمیم گیری کنید. به یاد داشته باشید که حتما اطلاعات لازم در این زمینه را کسب کنید سپس به انجام جراحی اقدام کنید.

 تزریق ژل به صورت

هیچ نظری برای نمایش وجود ندارد
نوشتن یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد، فیلدهای الزامی علامت گذاری شده است*.

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.